MERSİN / YENİŞEHİR - Gökçebelen İlkokulu

Şbt

Sahil Güvenlik Komutanlığının görev ve sorumluluklarının tanıtılması, denizlerin sevdirilmesi, korunması hakkında öğrencilerde farkındalık oluşturulması maksadıyla Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığınca  20 Şubat 2024 tarihinde okulumuzda bilgilendirme faaliyetleri yapıldı.

Sahil Güvenlik Akdeniz Bölge Komutanlığı personelince  yapılan sunumların ardından dalış ekibi  tarafından açılan stantlarda,   Sahil Güvenlik görevleri ve denizlerin korunması konusunda bilgiler verilmiş ve sorular cevaplanmıştır.

KÜLTÜRÜN İZİNDE MERSİN Projesi etkinliklerimiz

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu, büyük devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü aramızdan ayrılışının 85. yıldönümünde saygı ve rahmetle anıyoruz.

Ekm

CUMHURİYETİMİZİN 100. YILINI COŞKUYLA KUTLADIK.

Ekm

Her Çocuk Mucit Doğar Projesi Kapsamında öğrencilerimizin yapmış oldukları robotları segilemek için Karahacılı İlkokulunda Yenişehir Kaymakamı Sayın Nevzat ŞENGÖK, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Mehmet Necmeddin DİNÇ ve Yenişehir Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Cafer KARABULUT öğrencilerimizle buluştu.

Ekm

2023-2024 Eğitim Öğretim Yılına Hazırız.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramını Coşkuyla Kutladık.

Kas

Cumhuriyetimizin 99. yılını büyük bir heyecan ve coşku ile kutladık. Başta Ulu Önden Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve saygıyla anıyoruz.